Suunnittele seikkailusi

Oletko innostunut vaihtoonlähdöstä? Haluatko vaihto-oppilaaksi? Kiinnostaako sinua vieraat kulttuurit, erilainen elämäntapa, sujuva kielitaito ja uusien ystävien löytäminen?

into tarjoaa sinulle useita mahdollisuuksia. Meillä on useita kohdemaita ja erilaisia sekä eri pituisia vaihto-ohjelmia. Lue enemmän kohdemaista ja vaihto-ohjelmistamme.

Etkö osaa päättää kohdemaata? Ota meihin yhteyttä ja voimme yhdessä miettiä juuri sinulle sopivaa kohdemaata. Mikäli toivomasi kohdemaa ei ole listattu sivuillamme, ota meihin yhteyttä ja selvitämme mahdollisuudet laajan into verkostomme kautta.

Valitse Minua kiinnostaa
USA - Yhdysvallat
Orientaatio Leiri
USA on edelleen yksi suosituimmista kohdemaistamme. Nuoret ympäri maailmaa haaveilevat pääsevänsä kokemaan tyypillisen "American Way of Life" ja opiskelun high schoolissa. Tämä laaja maa tarjoaa jokaiselle jotakin ja antaa vaihto-oppilaalle unohtumattoman kokemuksen. 
Englanti
Valitse vaihto-ohjelma, Orientaatio Leiri
Osallistuessasi vaihto-ohjelmaan Englannissa, parannat kielitaitoasi ja opit varmasti myös paljon uutta. Vaihto-oppilaana tutustut Englantilaiseen kouluun ja koulujärjestelmään. Vaihtovuoden tai –lukukauden aikana tulevat englantilaiset ihmiset sinulle tutuksi ja koet ikimuistoisen vaihto-oppilasajan.
Argentiina
Orientaatio Leiri
Vaihto-oppilasvuotesi aikana Argentiinassa opit espanjan kieltä ja pääset opiskelemaan argentiinalaisessa ”Colegiossa”. Colegiossa opiskelun lisäksi tutustut argentiinalaisiin ihmisiin ja vaihto-oppilasvuotesi on mitä mielenkiintoisin kokemus. Opiskele espanjaa yhdessä latinalaisen Amerikan kiehtovimmista maista!
Australia
Orientaatio Leiri
Kun olet vaihto-oppilaana Australiassa pääset parantamaan kielitaitoasi ja tutustumaan australialaiseen high schooliin. Samalla kun koet lukuvuoden tai lukukauden vaihto-oppilaana, tutustut australialaisiin ihmisiin ja koet unohtumattoman vaihto-oppilasvuoden.
Brasilia
Vaihto-oppilaaksi Brasiliaan? Enhän edes osaa portugalin kieltä!? Et tietenkään, sillä harvemmin suomalaisissa kouluissa on mahdollista opiskella portugalin kieltä. Meidän Brasiliaan lähtevät into vaihto-oppilaat voivat osallistua portugalin kielen kurssille vaihto-oppilaskauden alussa.  Tämä sisältyy tietysti vaihto-ohjelman hintaan. Näin saat mahtavan startin vaihtokaudellesi. Kielikurssi ja isäntäperheesi tuki auttavat sinua alkuun portugalin kielen oppimisessa ja koulunkäynnin aloittamisessa. Sinua odottaa ainutlaatuinenja värikäs vaihto-oppilaskausi uusien brasilialaisten ystäviesi kanssa!
Kanada
Valitse vaihto-ohjelma, Orientaatio Leiri
Vaihto-oppilasohjelma Kanadassa tarjoaa sinulle upeita elämyksiä, kaunista luontoa ja kielitaitosi kehittyy sujuvaksi. Vaihto Kanadassa alkaa 4 päiväisellä orientaatioleirillä Torontossa.
Costa Rica
¡Pura Vida! Hieno tapa kuvailla Costa Ricaa, joka on pienehkö, noin neljän miljoonan asukkaan maa. Maan nimi tarkoittaa rikasta rannikkoa ja maa onkin biodiversiteetiltään erittäin monipuolinen ja rikas. Costa Ricassa on lukuisat määrät eri lintu- ja kasvilajeja, sademetsiä, vuoristoa ja rannikko sekä Karibianmerellä että Tyynellä valtamerellä. Costa Rica on suojellut suuremman osan pintaalastaan kuin mikään muu valtio ja kansallispuistoja onkin yli neljännes maan pinta-alasta.
Saksa
  Saksasta tulevat kenties useimmille mieleen jalkapallo, laadukkaat autot, joulumarkkinat ja mielenkiintoiset kulttuuri- ja historialliset nähtävyydet. Maantieteellisestä läheisyydestä huolimatta vaihtovuosi Saksassa voi kuitenkin olla yhtä jännittävä kokemus kuin toisella puolella maapalloa.
Ranska
Orientaatio Leiri
Aurinko, viiniviljelykset, patongit... nämä asiat tulevat mieleen Ranskasta. Maalla on luonnollisesti paljon enemmän tarjottavanaan, ja sen huomaat, jos valitset vaihtokohteeksesi Ranskan.
Irlanti
Orientaatio Leiri
Vaihto-oppilaskautesi alkaa into Orientaatioleirillä Dublinissa ja vietät siis neljä ensimmäistä päivää iloisessa Dublinissa! Orientaatioleiri kuuluu vaihto-ohjelmaan hintaan, kun aloitat vaihtosi kesällä (elo-syyskuussa). Vaihto-oppilaana Irlannissa koet irlantilaisen koulun, pääset parantamaan kielitaitoasi ja oppimaan uusia asioita vaihtomaastasi. Irlantilaiset ihmiset auttavat varmasti sinua kokemaan unohtumattoman vaihto-oppilaskauden.
Italia
Orientaatio Leiri
Kun olet vaihto-oppilaana Italiassa, parannat italian kielen taitoasi ja koet paikallisen koulun Liceion. Liceion lisäksi tutustut paikallisiin ihmisiin ja elämänmenoon ja pääset viettämään ikimuistoisen vaihto-oppilasvuoden tai –lukukauden. Vaihdon aloitat 5 päivää kestävällä leirillä Roomassa!
Uusi-Seelanti
Orientaatio Leiri
Uusi-Seelanti kutsuu luontoa, mahtavia kokemuksia ja ystävällisiä ihmisiä arvostavia vaihto-oppilaita. Lähde oppimaan lisää tämän kauniin saaren kulttuurista, luonnosta ja ihmisistä.
Espanja
Orientaatio Leiri
Hablas Español? Suomessa monet tuntevat Espanjan erinomaisena lomakohteena. Mutta miten on espanjan kielen ja kulttuurin laita? Rikas kulttuuri ja sykkivä elämä tekevät Espanjasta ihanteellisen vaihtokohteen.