Orientaatioleirit

into Orientaatioleirit, aloitusleirit ja orientaatiopäivät ovat erittäin hyvä tapa aloittaa vaihtokausi kohdemaassa. Leireillä tutustut muihin vaihto-oppilaisiin eri maista ja saat ensivaikutelman vaihtomaastasi.

Sinulla on paljon aikaa nähtävyyksien katselemiseen ja shoppailuun, mutta saat myös tietoa vaihtomaastasi. Voit aina esittää kysymyksiä leirinvetäjille ja leireillä voi myös olla workshoppeja ja perehdytystä paikalliseen kulttuuriin ja elämäntapaan.

Toronton Leiri

Kanadan vaihto-ohjelmaamme osallistujat aloittavat vaihtokautensa neljäpäiväisellä Toronton leirillä. Tämä on unohtumaton aloitus vaihdollesi. Leirillä kanssasi on vaihto-oppilaita monista eri maista. Leirin aikana saat neuvoja vaihtoasi koskien, perehdytystä paikalliseen kulttuuriin ja vierailet monissa hienoissa paikoissa Torontossa ja sen ympäristössä kuten esim. Chinatown, International Hockey museum, Toronto Waterfront, CN Tower.

Klikkaa tästä lisää tietoa!

New Yorkin Leiri

New Yorkin leiri on ainutlaatuinen aloitus vaihdollesi. Yhdessä koulutettujan leirinvetäjiemme ja toisten vaihto-oppilaiden kanssa saat aloittaa tutustumisen tähän kuuluisaan kaupunkiin. Saat osallistua workshoppeihin, nähtävyyksien katseluun, päiväretkiin ja pääset ostoksille. Sinua odottavat mm. Vapauden Patsas, Central Park, Times Square, Top of the Rock.

Klikkaa tästä lisää tietoa!

Rosarion Leiri

Argentiinan vaihtosi alkaa viikon pituisella leirillä Rosariossa. Tämä orientaatio on erittäin kattava ja sisältää kulttuurillisia workshoppeja sekä espanjankielen tunteja. Ohjelmaan kuuluu myös nähtävyyksiä, kaupunkikiertoajelu ja veneretki Parana -joella. Tämä on mahtava tapa aloittaa vaihtosi Etelä-Amerikassa!

Klikkaa tästä lisää tietoa!

Lontoon Leiri

Englannin vaihto-oppilaamme aloittavat vaihdon Lontoon leirillämme. Muiden vaihto-oppilaiden kanssa luotte mahtavan kansainvälisen ilmapiirin ja tutustutte Lontooseen. Workshoppien lisäksi koet useita Lontoon nähtävyyksiä mukaanlukien London Eye, Madame Tussauds ja Buckingham Palace. Aikaa on myös ostoksille.

Klikka tästä lisätietoa!

Dublinin Leiri

Irlannin vaihto-oppilaat aloittavat vaihdon Dublinissa. Dublin on Irlannin pääkaupunki ja myös suurin kaupunki. Anna katusoittajien kutsua itsesi tanssiin ja nauti raittiista ilmasta kävelyllä meren äärelle. Workshoppien lisäksi on luvassa paljon nähtävyyksien katselua ja niihin tutustumista. Ostoksille on tietysti myös varattu aikaa.

Klikkaa tästä lisää tietoa!

Madridin Leiri

Espanjan vaihdon aloittaa 8 päiväinen Madridin leiri. Leirin aikana saat osallistua workshoppeihin, espanjankielen opetukseen, kiertoajelulle ja nähtävyyksien katseluun. Saat kokea Plaza Mayorin, kauniita ja historiallisia rakennuksia sekä museoita. Flamenco illallinen tai teatteriesitys täydentää leirin.

Klikkaa tästä lisää tietoa!

Aucklandin Leiri

Uuteen-Seelantiin lähtevät vaihto-oppilaamme pääsevät vierailulle Aucklandiin, Uuden-Seelannin suurimpaan kaupunkiin. Täällä saat ensivaikutelmasi kohdemaastasi, sen ihmisistä, kulttuurista ja uskomattoman kauniista maisemista. Asut leirin ajan kaupungin sydämessä, josta kaikki leirin aktiviteetit alkavat.

Klikkaa tästä lisää tietoa!

Pariisin Leiri

Ranskan vaihto alkaa Pariisin leirillä. Pääset tutustumaan tähän tunnelmalliseen kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin. Sinulla on aikaa esittää kysymyksiä kaikkeen vaihtoon liittyvästä ja saat perehdytystä ranskalaiseen kulttuuriin.

Rooman Leiri

Rooman lempinimi on Ikuinen kaupunki. Italian vaihto-oppilaat pääsevät tutustumaan tähän seitsemälle kukkulalle rakennettuun kaupunkiin, joka on täynnä tunnettuja nähtävyyksiä. Roomassa yhdistyy historia, kulttuuri, muoti, miellyttävä ilmasto ja hyvä ruoka. Saat myös perehdytystä Italian vaihto-ohjelmaan ja kulttuuriin.

San Josén Leiri

Vaihto Costa Ricassa alkaa orientaatiolla San Joséssa. Saavut yleensä perjantaina ja majoitut leirikeskukseen muiden vaihto-oppilaiden kanssa. Leirinvetäjät pitävät teistä huolta, vastaavat kysymyksiin ja neuvovat kaikessa. Lauantaina saatte perehdytystä kohdemaahan ja sen kulttuuriin sekä tapoihin. Sunnuntaina isäntäperhe hakee sinut tai matkustat yhdessä muiden vaihto-oppilaiden kanssa asuinpaikkakunnallesi.

Sydneyn Leiri

Australian Classic -vaihto-ohjelmaan osallistujat aloittavat vaihdon Sydneyssä. Leirin aikana tehdään ryhmätöitä, tutustutaan paikalliseen elämään ja käydään kiertoajelulla katselemassa nähtävyyksiä.