into

Tervetuloa into vaihto-oppilaaksi

Tervetuloa into vaihto-oppilasohjelmien maailmaan. into oppilasvaihto on yksi suurimmista vaihto-oppilas –ohjelmien järjestäjistä Euroopassa. into on järjestänyt vaihto-oppilasohjelmia Euroopassa yli 30 vuoden ajan ja lähettänyt tuhansia oppilaita high schooleihin ympäri maailmaa.

High school vuosi ulkomailla into oppilasvaihdon kanssa tulee olemaan ainutlaatuinen ja kokemus, jota kannat aina mukanasi. Into järjestää vaihto-oppilasohjelmia lukuisiin maihin kuten: Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Costa Ricaan, Brasiliaan, Argentiinaan, Australiaan, Uuteen-Seelantiin, Englantiin, Skotlantiin, Irlantiin, Hollantiin, Espanjaan, Italiaan, Ranskaan, Belgiaan, Saksaan, Itävaltaan, Sveitsiin, Tanskaan, Norjaan, Puolaan ja Unkariin. Lisäksi voit tiedustella meiltä vaihtopaikkoja myös muihin maihin.

Kaikki vaihto-ohjelmiin osallistujamme asuvat paikallisten alueavastaavien huolellisesti valitsemissa isäntäperheissä. Ennen lähtöäsi osallistut kotimaassa valmennusseminaariin, joka valmistaa sinua onnistuneeseen vaihto-oppilasvuoteen ja opettaa sinulle kohdemaasi erilaisista tavoista, koulusäännöistä, opinnoista ja vapaa-ajasta.

into oppilasvaihto järjestää omat  high school orientaatioleirit kohdemaan mukaan New Yorkissa, Torontossa, Lontoossa, Dublinissa, Madridissa ja Aucklandissa. Nämä leirit tapahtuvat aivan vaihto-oppilasvuotesi alussa ja sinulla on mahdollisuus päästä katselemaan nähtävyyksiä ja valmentautumaan vaihto-oppilasvuottasi varten. Myös useimmissa muissa kohdemaissa on tarjolla orientaatiopäiviä, leirejä ja kielikursseja vaihdon alkuun.

Leirin jälkeen jatkat suoraan matkaasi isäntäperheesi luokse ja kirjaudut high schooliisi: silloin vaihto-oppilasvuotesi todella alkaa!